AULA CUINA

Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.

Preu: gratuïtes per als visitants de la fira

RECEPTARI

ACTIVITATS 2024

DISSABTE 23 NOVEMBRE 2024

12:00 

La cuina mística del paisatge

Carlota, Clara i Martina Puigvert (Les Cols **, Olot)

 

13:15 

A la Cuina Catalana s’aprofita tot

La Cuina a Sils

 

17:00

Parada i fonda a la Vall de Llèmena

Anna Comamala (Cal Ganso, Llorà)

 

18:00

Plats mariners de la Costa Brava

Quim Casellas (Casamar, Llafranc)

 

18:45

Lliurament dels Premis Millors Productes i Millor  Estand Orígens 2024

 

19:00

La cuina catalana de Cuina Volcànica

Meritxell Roig (Can Xel, Santa Pau)

Joan Massegur (Hostal del Ossos, Batet de la Serra)

 

20:00 

Plats de caça a l’abast de tothom

Lluís Dagà (l’Atelier Dagà-Clos, Llagostera)

Activitat promoguda pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2025

12:00

La cuina catalana més suculenta

Òscar Gómez (Periodista, @oscar.gomez.decuina)

Borja Sierra (Granja Elena, l’Hospitalet de Llobregat)

 

12:45 

Lliurament de Premis del 3er Concurs Nacional de Botifarra Catalana

 

13:15 

Plats i platillos al barri de Gràcia de Barcelona

Paula Marquès i Quim Marquès (Santa Magdalena, Barcelona)

 

17:00 

Academicisme i elegància entre vinyes

Javi Martínez (Castell de Peralada *, Peralada)

 

18:00 

Repensant la cuina catalana

Marc Ribas (La Taverna del Ciri, Terrassa)

 

19:00

La Vall de Bianya al plat

Joan Juncà i Adrià Juncà (Ca l’Enric *, Vall de Bianya)