AULA CUINA
Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.
Preu: gratuïtes per als visitants de la fira
ACTIVITATS 2024
DISSABTE 23 NOVEMBRE 2024
12:00
La cuina mística del paisatge
Carlota, Clara i Martina Puigvert (Les Cols **, Olot)
13:15
A la Cuina Catalana s’aprofita tot
La Cuina a Sils
17:00
Parada i fonda a la Vall de Llèmena
Anna Comamala (Cal Ganso, Llorà)
18:00
Plats mariners de la Costa Brava
Quim Casellas (Casamar, Llafranc)
18:45
Lliurament dels Premis Millors Productes i Millor Estand Orígens 2024
19:00
La cuina catalana de Cuina Volcànica
Meritxell Roig (Can Xel, Santa Pau)
Joan Massegur (Hostal del Ossos, Batet de la Serra)
20:00
Plats de caça a l’abast de tothom
Lluís Dagà (l’Atelier Dagà-Clos, Llagostera)
Activitat promoguda pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2025
12:00
La cuina catalana més suculenta
Òscar Gómez (Periodista, @oscar.gomez.decuina)
Borja Sierra (Granja Elena, l’Hospitalet de Llobregat)
12:45
Lliurament de Premis del 3er Concurs Nacional de Botifarra Catalana
13:15
Plats i platillos al barri de Gràcia de Barcelona
Paula Marquès i Quim Marquès (Santa Magdalena, Barcelona)
17:00
Academicisme i elegància entre vinyes
Javi Martínez (Castell de Peralada *, Peralada)
18:00
Repensant la cuina catalana
Marc Ribas (La Taverna del Ciri, Terrassa)
19:00
La Vall de Bianya al plat
Joan Juncà i Adrià Juncà (Ca l’Enric *, Vall de Bianya)